Very Important Adjectives for BCECE LE

English > Adjectives > Set-1

Different Adjectives of Given Words Multiple Choice Questions and Answers


1. What is the adjective for sister?




Answer : D


2. What is the adjective for brother?




Answer : B


3. What is the adjective for Mother?




Answer : C


4. What is the adjective for Father?




Answer : A


5. What is the adjective for Son/daughter?




Answer : A


Adjectives set-1

6. What is the adjective for Uncle/aunty?




Answer : C


7. What is the adjective for Body?




Answer : B


8. What is the adjective for Head?




Answer : B


9. What is the adjective for Brain?




Answer : C


10. What is the adjective for Mind?




Answer : D


Adjectives set-1

11. What is the adjective for Face?




Answer : A


12. What is the adjective for Nose?




Answer : B


13. What is the adjective for Eyes?




Answer : C


14. What is the adjective for Ears?




Answer : A


15. What is the adjective for Stomach?




Answer : B


Adjectives set-1

16. What is the adjective for Kidney?




Answer : C


17. What is the adjective for Liver?




Answer : C


18. What is the adjective for Hip?




Answer : D


19. What is the adjective for Intestine?




Answer : B


20. What is the adjective for Muscle?




Answer : A






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.