Very Important Adjectives for BCECE LE

English > Adjectives > Set-2

Different adjectives of the given words Multiple Choice Questions and Answers


1. What is the adjective for Fat?




Answer : A


2. What is the adjective for Glands?




Answer : C


3. What is the adjective for Mouth?




Answer : D


4. What is the adjective for Teeth?




Answer : B


5. What is the adjective for Thraot?




Answer : A


Adjective set-2

6. What is the adjective for Neck?




Answer : C


7. What is the adjective for Heart?




Answer : D


8. What is the adjective for Hands?




Answer : C


9. What is the adjective for Leg/foot?




Answer : A


10. What is the adjective for Blood?




Answer : B


Adjective set-2

11. What is the adjective for Skull?




Answer : C


12. What is the adjective for Skin?




Answer : D


13. What is the adjective for Tears?




Answer : B


14. What is the adjective for Eyes?




Answer : A


15. What is the adjective for Lungs?




Answer : D


Adjective set-2

16. What is the adjective for Infant?




Answer : B


17. What is the adjective for Voice?




Answer : C


18. What is the adjective for Birth?




Answer : A


19. What is the adjective for Day?




Answer : A


20. What is the adjective for Time?




Answer : C






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.