Very Important Adjectives for BCECE LE

English > Adjectives > Set-3

Different adjectives of the given words Multiple Choice Questions and Answers


1. What is the adjective for Air?




Answer : A
Explaination : Other adjectives for word Air is Aerial, Pneumatic, Etherial, Airy.


2. What is the adjective for Water?




Answer : C


3. What is the adjective for Fire?




Answer : A


4. What is the adjective for Land?




Answer : D


5. What is the adjective for Sea?




Answer : B


Adjective set-3

6. What is the adjective for Sun?




Answer : C


7. What is the adjective for Moon?




Answer : B


8. What is the adjective for Clouds?




Answer : D


9. What is the adjective for Sky?




Answer : A


10. What is the adjective for Star?




Answer : A


Adjective set-3

11. What is the adjective for Heaven?




Answer : A


12. What is the adjective for Hell?




Answer : B


13. What is the adjective for God?




Answer : A


14. What is the adjective for Devil?




Answer : C


15. What is the adjective for Gull?




Answer : A


Adjective set-3

16. What is the adjective for Marraige?




Answer : C


17. What is the adjective for Matrimony?




Answer : D


18. What is the adjective for Wedding?




Answer : B


19. What is the adjective for Grain?




Answer : C


20. What is the adjective for Forest?




Answer : B






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.