Very Important Adjectives for BCECE LE

English > Adjectives > Set-4

Different adjectives of the given words Multiple Choice Questions and Answers


1. What is the adjective for Ant?




Answer : C


2. What is the adjective for Ass?




Answer : A


3. What is the adjective for Bear?




Answer : C


4. What is the adjective for Buffalo?




Answer : A


5. What is the adjective for Bat?




Answer : B


Adjective Set-4

6. What is the adjective for Bee?




Answer : A


7. What is the adjective for Bird?




Answer : C
Explaination : Adjective for bird is also avine, avian.


8. What is the adjective for Cat?




Answer : A


9. What is the adjective for Cow?




Answer : C


10. What is the adjective for Crow?




Answer : C


Adjective Set-4

11. What is the adjective for Calf?




Answer : B


12. What is the adjective for Centipede?




Answer : D


13. What is the adjective for Camel?




Answer : C


14. What is the adjective for Crab?




Answer : A


15. What is the adjective for Dog?




Answer : B


Adjective Set-4

16. What is the adjective for Deer?




Answer : C


17. What is the adjective for Elephant?




Answer : A


18. What is the adjective for Fish ?




Answer : B


19. What is the adjective for Fox?




Answer : D


20. What is the adjective for Frog?




Answer : C






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.