Very Important Adjectives for BCECE LE

English > Adjectives > Set-5

Different adjectives of the given words Multiple Choice Questions and Answers


1. What is the adjective for Giraffe?




Answer : D


2. What is the adjective for Goose?




Answer : B


3. What is the adjective for Goat?




Answer : C


4. What is the adjective for Hyena?




Answer : A


5. What is the adjective for Horse?




Answer : A


Adjective set-5

6. What is the adjective for Hawk?




Answer : A


7. What is the adjective for Hare?




Answer : B


8. What is the adjective for Hippopotamus?




Answer : B


9. What is the adjective for Lion?




Answer : A


10. What is the adjective for Lizard?




Answer : C


Adjective set-5

11. What is the adjective for Leopard/panther?




Answer : D


12. What is the adjective for Monkey?




Answer : B


13. What is the adjective for Mangoose?




Answer : A


14. What is the adjective for Osgrich?




Answer : B


15. What is the adjective for Octopus?




Answer : B


Adjective set-5

16. What is the adjective for Peacock?




Answer : D


17. What is the adjective for Kangaroo?




Answer : A


18. What is the adjective for Porcupine?




Answer : C


19. What is the adjective for Pig?




Answer : B


20. What is the adjective Rabbit?




Answer : A






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.