Very Important Adjectives for BCECE LE

English > Adjectives > Set-6

Different adjectives of the given words Multiple Choice Questions and Answers


1. What is the adjective Sheep?




Answer : B


2. What is the adjective Serpent?




Answer : A


3. What is the adjective Swine?




Answer : A


4. What is the adjective Tiger?




Answer : D


5. What is the adjective Vulture?




Answer : B


Adjective set-6

6. What is the adjective Wolf?




Answer : D


7. What is the adjective Wasp?




Answer : C


8. What is the adjective Woodpecker?




Answer : D


9. What is the adjective Sparrow?




Answer : B


10. What is the adjective Zebra?




Answer : C


Adjective set-6

11. What is the adjective for Ape?




Answer : C


12. What is the adjective for Snake?




Answer : B


13. What is the adjective for Wild beast?




Answer : A


14. What is the adjective for Worm?




Answer : B






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.