Very Important Adjectives for BCECE LE

English > Adjectives > Set-7

Different adjectives of the given words Multiple Choice Questions and Answers


1. What is the adjective for Morning?




Answer : C


2. What is the adjective for Evening?




Answer : D


3. What is the adjective for Night?




Answer : B


4. What is the adjective for City?




Answer : B


5. What is the adjective for Village?




Answer : D


Adjective set-7

6. What is the adjective for Servant?




Answer : A


7. What is the adjective for Fruits?




Answer : B


8. What is the adjective for Food?




Answer : D


9. What is the adjective for Egg?




Answer : B


10. What is the adjective for Milk?




Answer : B


Adjective set-7

11. What is the adjective for Cooking?




Answer : A


12. What is the adjective for Dish?




Answer : D


13. What is the adjective for Chewing?




Answer : C


14. What is the adjective for Sable?




Answer : A


15. What is the adjective for shrew?




Answer : B


16. What is the adjective for Falcon?




Answer : B






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.