English Simile Set-3

BCECE LE English Simile Multiple Choice Question and Answer

1. As Cheap as ______





Answer : D
Explanation : None


2. As common as ______





Answer : B
Explanation : None


3. As clear as ______





Answer : D
Explanation : None


4. As clear as ______





Answer : B
Explanation : None


5. As clear as ______





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

6. As clean as ______





Answer : A
Explanation : The other meaning of whistle is flute.


7. As cold as ______





Answer : D
Explanation : None


8. As cool as ______





Answer : A
Explanation : None


9. As cunning as ______





Answer : B
Explanation : Cunning means clever.


10. As calm as ______





Answer : B
Explanation : As calm(शांत) as Millpond.


BCECE LE English Simile

11. As cheap as ______





Answer : C
Explanation : None


12. As cheerful as ______





Answer : C
Explanation : None


13. As cute as ______





Answer : C
Explanation : None


14. As crazy as ______





Answer : B
Explanation : As crazy as Bedbug(खटमल)


15. As crafty as ______





Answer : C
Explanation : As crafty(चालाक) as a Fox.


BCECE LE English Simile

16. As dry as ______





Answer : A
Explanation : When something is very dry.


17. As dry as ______





Answer : A
Explanation : When something is very or totally dry.


18. As deaf as ______





Answer : C
Explanation : To describe someone who hears badly.


19. As dead as ______





Answer : B
Explanation : As dead as Dodo(सुस्तदिमाग़).


20. As dead as ______





Answer : D
Explanation : None






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.