English Simile Set-4

BCECE LE English Simile Multiple Choice Questions and Answers

1. As happy as a _____





Answer : A
Explanation : Similar similes; As happy as king, As happy as clam.


2. As heavy as _____





Answer : C
Explanation : None


3. As hot as _____





Answer : B
Explanation : As hot as hell(नरक). Similar Similes; As hot as fire.


4. As hard as _____





Answer : C
Explanation : very tough in character of a person.


5. As honest as _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

6. As hungry as _____





Answer : C
Explanation : None


7. As hungry as _____





Answer : B
Explanation : None


8. As innocent as a _____





Answer : C
Explanation : Innocent, not worldly-wise


9. As industrious as _____





Answer : B
Explanation : None


10. As impatient as a





Answer : C
Explanation : As Impatient(बेताब) as Lover.


BCECE LE English Simile

11. As large as _____





Answer : B
Explanation : None


12. As light as _____





Answer : C
Explanation : None


13. As Light as _____





Answer : B
Explanation : None


14. As loud as _____





Answer : B
Explanation : None


15. As mad as a _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

16. As mad as _____





Answer : B
Explanation : None


17. As merry as a _____





Answer : B
Explanation : None


18. As nutty as a _____





Answer : A
Explanation : As nutty(अखरोट के स्वाद का) as a Fruitcake.


19. As obstinate as _____





Answer : D
Explanation : As obstinate(जिद्दी) as mule(खच्चर).


20. As old as the _____





Answer : B
Explanation : None





Related Links

3 thoughts on “English Simile Set-4”

Leave a Comment

Your email address will not be published.