English Simile Set-7

BCECE LE English Simile Multiple Choice Question and Answer

1. As stupid as an _____





Answer : B
Explanation : None


2. As soft as _____





Answer : C
Explanation : None


3. As soft as _____





Answer : B
Explanation : None


4. As tall as a _____





Answer : A
Explanation : None


5. As thin as a _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

6. As thick as _____





Answer : B
Explanation : None


7. As timid as a _____





Answer : A
Explanation : None


8. As tough as _____





Answer : D
Explanation : As though as leather(चमड़ा). other example- As though as nails.


9. As rich as a _____





Answer : B
Explanation : None


10. As regular as _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

11. As red as _____





Answer : C
Explanation : None


12. As still as _____





Answer : D
Explanation : None


13. As sly as a _____





Answer : D
Explanation : None


14. As spineless as a _____





Answer : A
Explanation : None


15. As white as _____





Answer : B
Explanation : None


BCECE LE English Simile

16. As White as a _____





Answer : C
Explanation : (of a person) very pale, especially from shock.


17. As white as _____





Answer : B
Explanation : None


18. As wise as _____





Answer : B
Explanation : None


19. As variable as the _____





Answer : B
Explanation : None


20. As shiny as a _____





Answer : A
Explanation : None






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.