English Simile Set-2

BCECE English Simile Multiple Choice Question and Answer

1. As deep as _____





Answer : C
Explanation : None


2. As dumb as _____





Answer : A
Explanation : As dumb(गूंगा) as Statue.


3. As dark as _____





Answer : C
Explanation : None


4. As drunk as _____





Answer : A
Explanation : When someone has drunk too much


5. As dull as _____





Answer : B
Explanation : As dull(सुस्त) as Dishwater.


BCECE LE English Simile

6. As easy as _____





Answer : D
Explanation : None


7. As free as _____





Answer : A
Explanation : As free(स्वतंत्र) as bird.


8. As flat as _____





Answer : C
Explanation : None


9. As fresh as _____





Answer : D
Explanation : None


10. As free as _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

11. As fierce as a _____





Answer : B
Explanation : None


12. As fair as _____





Answer : D
Explanation : None


13. As faithful as _____





Answer : B
Explanation : As faithful(वफादार) as dog.


14. As gloomy as _____





Answer : A
Explanation : As gloomy(उदास) as night.


15. As green as _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

16. As gentle as a _____





Answer : C
Explanation : None


17. As good as _____





Answer : A
Explanation : Very good and obedient.


18. As gentle as _____





Answer : B
Explanation : None


19. As firm as _____





Answer : C
Explanation : As firm(दृढ़) as rock(चट्टान ).


20. AS greedy as _____





Answer : C
Explanation : As greedy(लालची) as a wolf.





Related links

Leave a Comment

Your email address will not be published.