Collective Noun for Animals MCQ-1

Group of animals

Collective Noun for all kinds of Animals MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. A number of Antelopes is called




Answer : B
Explanation : A group of Antelopes is called Herd.


2. A number of Apes is called




Answer : C
Explanation : A group of Apes is called Shrewdness or Troop.


3. A number of Asses is called




Answer : D
Explanation : A group of Asses is called Pace, Herd or Drove.


4. A number of Bats is called




Answer : A
Explanation : A group of Bats is called Colony or Cloud.


5. A number of Buffaloes is called




Answer : C
Explanation : A group of Buffaloes is called Obstinacy, Gang, Herd or Troop.


Collective Noun for Animals

6. A number of Bear is called




Answer : A
Explanation : A group of Bears is called Sloth or Sleuth.


7. A number of camels is called




Answer : A
Explanation : A group of camels are commonly called Caravans, Train or Flock.


8. A number of Cobras si called




Answer : B
Explanation : A group of cobras is called Quiver.


9. A number of cats is called




Answer : A
Explanation : A group of cats is called Clowder or clutter.


10. A number of Cattle is called




Answer : D
Explanation : A group of Cattle is called Herd or Drove.


Collective Noun for Animals

11. A number of Cub is called




Answer : B
Explanation : A group Cub is called Litter.


12. A number of Dolphins is called




Answer : C
Explanation : A group of Dolphins is called Pod or School.


13. A number of Dogs is called




Answer : B
Explanation : A group of Dogs is called Pack.


14. A number of Deer is called




Answer : B
Explanation : A group of Deer is called Herd.


15. A number of Elephants is called




Answer : B
Explanation : A group of elephants is called a herd or a parade.






Related Links

1 thought on “Collective Noun for Animals MCQ-1”

Leave a Comment

Your email address will not be published.