Collective Noun for Animals MCQ-2

Group of animals

Collective Noun for all kinds of Animals MCQ Multiple Choice Questions and Answers


16. A number of Fox is called




Answer : A
Explanation : A group of foxes is called Skulk, Leash, Earth or Lead.


17. A number of Fish is called




Answer : C
Explanation : A group of Fish is called School or Shoal.


18. A number of Fish caught in net is called




Answer : D
Explanation : After the fish have been caught, they’re then called collectively catch, draught, fray, haul or run.


19. A number of Frog is called




Answer : A
Explanation : A group of Frogs is called an Army or Colony.


20. A number of Goats is called




Answer : C
Explanation : A group of Goats is called Herd, Tribe or Trip.


Collective Noun for Animals

21. A number of Grasshopper is called




Answer : B
Explanation : A group of Grasshoppers is called Cloud.


22. A number of Hares is called




Answer : A
Explanation : A group of Hares is called Drove, Down or Husk.


23. A number of Horses is called




Answer : D
Explanation : A group of Horses is called Team, Pair or Harras.


24. A number of Kangaroos is called




Answer : B
Explanation : A group of Kangaroos is called Mob or Troop.


25. A number of Larks is called




Answer : A
Explanation : A group of Larks is called Ascension or Exxaltation.


Collective Noun for Animals

26. A number of leopards is called




Answer : D
Explanation : A group of Leopards is called Leap.


27. A number of Lions is called




Answer : A
Explanation : A group of Lions is called Pride or Sault.


28. A number of Mules is called




Answer : C
Explanation : A group of Mules is called Barren or Span.


29. A number of Monkeys is called




Answer : C
Explanation : A group of Monkeys is called Troop, Cartload, Barrel or Tribe.


30. A number of Minnow is called




Answer : A
Explanation : A group of Minnow is called Steam.






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.