Collective Noun for Animals MCQ-3

Group of animals

Collective Noun for all kinds of Animals MCQ Multiple Choice Questions and Answers


31. A number of Pigs is called




Answer : C
Explanation : A group of Pigs is called Drift or Drove and A group of young pigs is called Litter.


32. A number of Rabbits is called




Answer : C
Explanation : A group of Rabbits is called Colony or Nest.


33. A number of Sheep is called




Answer : A
Explanation : A group of Sheep is called Flock, Drove or Herd.


34. A number of Swine is called




Answer : C
Explanation : A group of Swine is called Drift, Sounder or Drove.


35. A number of Tigers is called




Answer : D
Explanation : A group of Tigers is called Streak or Ambush.


Collective Noun for Animals

36. A number of Turkeys is called




Answer : A
Explanation : A group of Turkeys is called Rafter or Gang.


37. A number of Turtles is called




Answer : C
Explanation : A group of Turtles is called Bale or Nest.


38. A number of Trout is called




Answer : B
Explanation : A group of Trout is called Hover.


39. A number of whales




Answer : B
Explanation : A group of whales are commonly called a pod, but it also be called a gam or a school.


40. A group of wolves is called




Answer : D


Collective Noun for Animals

41. A number of Wolf is called




Answer : A
Explanation : A group of Wolf is called Pack or Route.


42. A number of sharks is called




Answer : B
Explanation : A group of Sharks is called Shiver, School or Shoal.


43. A number of Jellyfish is called




Answer : D
Explanation : A group of Jellyfish is called Smuck or Brood.


44. A number of Toads is called




Answer : A
Explanation : A group of Toads is called Knot.


45. A number of Zebras is called




Answer : A
Explanation : A group of Zebras is called Zeal, Crossing, Dazzle, Cohorts or Herd.






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.