Computer Graphics MCQ-6

Computer Graphics MCQ Questions and Answers


1. LCD stands for :




Answer : B


2. Which of the following is component of graphics?




Answer : D


3. Which of the following is emmisive display ?




Answer : B


4. Which of the following is a polygon class ?




Answer : A


5. LED stands for :




Answer : A


Computer Graphics MCQ
6. The process of determining the appropriate pixels for and object is :




Answer : B


7. Which of the following is impact printer ?




Answer : A


8. The resolution by SVGA is ?




Answer : C


9. Graphics programs are those which create :




Answer : D


10. Pixel stands for :




Answer : A


Computer Graphics MCQ
11. There are two types of polygons. They are _____




Answer : A


12. Which of the following is color filling algorithm ?




Answer : C


13. The midpoint circle drawing algorithm also uses the _____ of the circle to generate ?




Answer :C


14. The proces of selecting and viewing the picture with differnt views is called :




Answer : A


15. The region against which an object is to be clipped is called _____




Answer : A




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.