Correct Spelling Test Set-1

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct.





Answer : (A) Accommodate(समायोजित करना)


2. Which one is correct





Answer : (C) Recommend(अनुशंसा करना)


3. Which one is correct





Answer : (C) Committee(समिति)


4. Which one is correct





Answer : (D) Maneuver(पैंतरेबाज़ी)


5. Which one is correct





Answer : (A) Sacrilegious(पवित्र वस्तु दूषक)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (D) Admittance(प्रवेश)


7. Which one is correct





Answer : (A) Aesthetics(सौंदर्यशास्र)


8. Which one is correct





Answer : (A) Ambassedar(राजदूत)


9. Which one is correct





Answer : (A) Assassination(हत्या)


10. Which one is correct





Answer : (C) Association(संगठन)


Correct Spelling Test

11. Which one is correct





Answer : (A) Aquarium(मछलीघर)


12. Which one is correct





Answer : (A) Bureaucracy(नौकरशाही)


13. Which one is correct





Answer : (D) Biennial(द्विवाषिक)


14. Which one is correct





Answer : (A) Cassette(कैसेट)


15. Which one is correct





Answer : (B) Catalogue(सूची)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.