Correct Spelling Test Set-10

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (A) Perspiration(पसीना)


2. Which one is correct





Answer : (B) Privilege(विशेषाधिकार)


3. Which one is correct





Answer : (C) Unanimous(एकमत)


4. Which one is correct





Answer : (B) Kolkata(कोलकाता)


5. Which one is correct





Answer : (B) Corpse(लाश)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (A) Quiet(शांत)


7. Which one is correct





Answer : (C) Whim(रंग)


8. Which one is correct





Answer : (D) Humorous(रस लेनेवाला)


9. Which one is correct





Answer : (D) Communicate(संवाद)


10. Which one is correct





Answer : (B) Buoyant(प्रसन्नचित्त)


11. Which one is correct





Answer : (A) Omission(चूक)


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (A) Exaggeration(अतिशयोक्ति)


13. Which one is correct





Answer : (B) Harassment(उत्पीड़न)


14. Which one is correct





Answer : (B) Sacrilege(अपवित्रीकरण)


15. Which one is correct





Answer : (D) Achievement(उपलब्धि)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.