Correct Spelling Test Set-2

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (A) Cigarette(सिगरेट)


2. Which one is correct





Answer : (B) Continuity(निरंतरता)


3. Which one is correct





Answer : (B) Commission(आयोग)


4. Which one is correct





Answer : (A) Convalescence(आरोग्यलाभ)


5. Which one is correct





Answer : (A) Deteriorate(बिगड़ना)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (D) Diarrhoea(दस्त)


7. Which one is correct





Answer : (A) Depreciate(मूल्य कम करना)


8. Which one is correct





Answer : (A) Embarrassment(शर्मिंदगी)


9. Which one is correct

Answer : (B) Equilibrium(संतुलन)


10. Which one is correct





Answer : (A) Emporium(बिक्री भंडार)


11. Which one is correct





Answer : (A) Bouquet(पुष्प गुच्छ)


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (B) Encumbrance(भार)


13. Which one is correct





Answer : (B) Erroneous(ग़लत)


14. Which one is correct





Answer : (C) Bungalow(बंगला)


15. Which one is correct





Answer : (A) Deify(देवता-सदृश पूजा करना)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.