Correct Spelling Test Set-3

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (C) Leisure(फुर्सत)


2. Which one is correct





Answer : (A) Achieve(प्राप्त करना)


3. Which one is correct





Answer : (B)Separate(अलग)


4. Which one is correct





Answer : (A) Colleague(सहकर्मी)


5. Which one is correct





Answer : (B) Occasion(अवसर)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (A) Millennium(मिलेनियम)


7. Which one is correct





Answer : (B) Restaurant(जलपान गृह)


8. Which one is correct





Answer : (D) Medieval(मध्यकालीन)


9. Which one is correct





Answer : (A) Retrospect(पुनरावलोकन)


10. Which one is correct





Answer : (C) Balloon(गुब्बारा)


11. Which one is correct





Answer : (B) Harassment(उत्पीड़न)


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (A) Literature(साहित्य)


13. Which one is correct





Answer : (A) Maintenance(संरक्षण)


14. Which one is correct





Answer : (B) Marvellous(अद्भुत)


15. Which one is correct





Answer : (D) Jewellery(आभूषण)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.