Correct Spelling Test Set-4

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (B) Efflorescence(फूलना)


2. Which one is correct





Answer : (C) Alienate(विमुख)


3. Which one is correct





Answer : (C) Forfeit(अर्थदंड)


4. Which one is correct





Answer : (C) Example


5. Which one is correct





Answer : (A) Psychology(मनोविज्ञान)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (B) Trespass(अतिचार)


7. Which one is correct





Answer : (C) Argument(तर्क)


8. Which one is correct





Answer : (D) Approached(संपर्क किया)


9. Which one is correct





Answer : (D) Commentary(समीक्षा)


10. Which one is correct





Answer : (D) Commision(आयोग)


11. Which one is correct





Answer : (D) Passenger


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (B) Satellite(उपग्रह)


13. Which one is correct





Answer : (C) Corrupt


14. Which one is correct





Answer : (A) Translucent( पारदर्शी)


15. Which one is correct





Answer : (A) Sobotage(तोड़-फोड़)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.