Correct Spelling Test Set-5

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (A) Accomplish(समाप्त करना)


2. Which one is correct





Answer : (B) Simultaneous(समकालिक)


3. Which one is correct





Answer : (C) Tournament(टूर्नामेंट)


4. Which one is correct





Answer : (C) Tomorrow(आने वाला कल)


5. Which one is correct





Answer : (C) Neighbour(पड़ोसी)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (D) Fascist(फ़ासिस्ट)


7. Which one is correct





Answer : (B) Occurrence(घटना)


8. Which one is correct





Answer : (B) Guarantee(गारंटी)


9. Which one is correct





Answer : (B) Parliamentary(संसदीय)


10. Which one is correct





Answer : (B) Tentative(अनिश्चित)


11. Which one is correct





Answer : (C) Surveilance(निगरानी)


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (B) Career(आजीविका) or Carrier(वाहक)


13. Which one is correct





Answer : (D) Tranquillity(शांति)


14. Which one is correct





Answer : (A) Damage(क्षति)


15. Which one is correct





Answer : (D) Fahrenheit(फ़ारेनहाइट)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.