Correct Spelling Test Set-6

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (A) Knowledge(ज्ञान)


2. Which one is correct





Answer : (B) Necessary(ज़रूरी)


3. Which one is correct





Answer : (C) Naughty(शरारती)


4. Which one is correct





Answer : (D) Campaign(अभियान)


5. Which one is correct





Answer : (B) Deceive(धोखा देना)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (A) Illiterate(निरक्षर)


7. Which one is correct





Answer : (D) Disseminate(प्रसारित करना)


8. Which one is correct





Answer : (C) Discipline(अनुशासन)


9. Which one is correct





Answer : (A) Miscellaneous(विविध)


10. Which one is correct





Answer : (B) Tsunami(सुनामी)


11. Which one is correct





Answer : (A) Pageant(तमाशा)


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (B) Scissors(कैंची)


13. Which one is correct





Answer : (C) Spectacles(चश्मा)


14. Which one is correct





Answer : (B) Cologne(इत्र)


15. Which one is correct





Answer : (A) Refrigerator(फ्रिज)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.