Correct Spelling Test Set-7

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (B) Reign(शासन)


2. Which one is correct





Answer : (D) Competition(प्रतियोगिता)


3. Which one is correct





Answer : (C) Psychology(मनोविज्ञान)


4. Which one is correct





Answer : (A) Chief(अध्यक्ष)


5. Which one is correct





Answer : (B) Misdemeanour(दुष्कर्म)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (A) Irreparable(अपूरणीय)


7. Which one is correct





Answer : (A) Possession(कब्ज़ा)


8. Which one is correct





Answer : (B) Museum(संग्रहालय)


9. Which one is correct





Answer : (D) Patience(धीरज)


10. Which one is correct





Answer : (A) Auspicious(शुभ)


11. Which one is correct





Answer : (B) Anonymous(अनाम)


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (C) Innumerable(असंख्य)


13. Which one is correct





Answer : (D) Relieve(राहत देना)


14. Which one is correct





Answer : (A) Buoyant(प्रसन्नचित्त)


15. Which one is correct





Answer : (B) Hygiene(स्वच्छता)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.