Correct Spelling Test Set-8

Correct Spelling Test MCQ Multiple Choice Questions and Answers with Hindi meaning.


1. Which one is correct





Answer : (D) Flutter(संवेग)


2. Which one is correct





Answer : (C) Believe(मानना)


3. Which one is correct





Answer : (B) Beginning(शुरुआत)


4. Which one is correct





Answer : (A) Commemorate(मनाना)


5. Which one is correct





Answer : (C) Itinerary(यात्रा कार्यक्रम)


Correct Spelling Test

6. Which one is correct





Answer : (D) Entrepreneur(उद्यमी)


7. Which one is correct





Answer : (B) Hierarchy(पदानुक्रम)


8. Which one is correct





Answer : (A) Jabber(गपशप)


9. Which one is correct





Answer : (D) Vaporization(वाष्पीकरण)


10. Which one is correct





Answer : (B) Battalion(बटालियन)


11. Which one is correct





Answer : (C) Mischievous(शरारती)


Correct Spelling Test

12. Which one is correct





Answer : (D) Abundant(प्रचुर)


13. Which one is correct





Answer : (A) Piece(टुकड़ा)


14. Which one is correct





Answer : (C) Acquaintance(जान पहचान)


15. Which one is correct





Answer : (B) Dysentery(पेचिश)




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.