E-Commerce MCQ-1

Ecommerce MCQ Questions and Answers


1. Which of the following is a part of the four main types for e-commerce ?





Answer : D


2. The dimension of e-commerce that enables commerce across national boundaries.





Answer : B


3. Which of the following is not considered to be one of the three phases of e-commerce.





Answer : C


4. Which segment do eBay, Amazon.com belong





Answer : B


5. Which segment is an example of eBay





Answer : D


Ecommerce MCQ

6. The best product to sell in B2C e-commerce are-





Answer : B


7. In which website global easy buy is facilitated





Answer : A


8. Which products are people most likely to be comfortable buying on the Internet.





Answer : D


9. Digital products are best suited for B2C e-commerce because they





Answer : D


10. Which of the following is an example of portal.





Answer : C


Ecommerce MCQ

11. Business model solution is related with





Answer : C


12. Compared to Internet users, The number of cell Phage subscribe is





Answer : D


13. The percentage of customer who visit a website and actively by some thing is defined.





Answer : C


14. Which of the following is not a horizontal portal.





Answer : C


15. What are materials used in production in a manufacturing company.





Answer : A


Ecommerce MCQ

16. The strategy designed to complete in all market around the globe is called.





Answer : C


17. The company equipment that the system uses to achieve its e-commerce functionality is.





Answer : A


18. Amazon.com is well known for which e-commerce marketing technique.





Answer : C


19. Redundant navigation refers to





Answer : D


20. Which form of e-market place brings togather buyer and sellers from the same industry





Answer : B


Related Links :

Leave a Comment

Your email address will not be published.