English Simile Set-5

BCECE LE English Simile Multiple Choice Question and Answer

1. As pale as _____





Answer : B
Explanation : None


2. As plain as _____





Answer : A
Explanation : None


3. As poor as _____





Answer : C
Explanation : None


4. As poor as _____





Answer : A
Explanation : None


5. As proud as a _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

6. As pure as _____





Answer : C
Explanation : None


7. As quick as a _____





Answer : A
Explanation : As quick as a wink(पलक झपकाना).


8. As quick as _____





Answer : A
Explanation : As quick as Lightning(आकाशीय बिजली).


9. As quick as _____





Answer : B
Explanation : None


10. As quiet as a _____





Answer : D
Explanation : None


BCECE LE English Simile

11. As safe as _____





Answer : A
Explanation : None


12. As scarce as _____





Answer : A
Explanation : As scarce(दुर्लभ) as hen’s teeth.


13. As sick as a _____





Answer : B
Explanation : None


14. As sick as a _____





Answer : C
Explanation : None


15. As sharp as a _____





Answer : B
Explanation : Other simile like as sharp as niddle.


BCECE LE English Simile

16. As simple as _____





Answer : B
Explanation : None


17. As quick as _____





Answer : C
Explanation : None


18. As sure as _____





Answer : C
Explanation : None


19. As sweet as _____





Answer : D
Explanation : None


20. As swift as _____





Answer : B
Explanation : None





Related links

Leave a Comment

Your email address will not be published.