Young ones of Animals and Birds Set-1

BCECE LE English Young ones of Animals and Birds Multiple Choice Question and Answer

1. The Young one of Ass is _____





Answer : B
Explanation : None


2. The Young one of Ant is _____





Answer : C
Explanation : None


3. The young one of Ape is _____





Answer : B
Explanation : None


4. The young one of Alligator is _____





Answer : C
Explanation : None


5. The young one of Antelope is _____





Answer : A
Explanation : None


6. The young one of Bear is _____





Answer : A
Explanation : None


7. The young one of Butterfly is _____





Answer : C
Explanation : None


8. The young one of Bee is _____





Answer : C
Explanation : None


9. The young one of Beaver is _____





Answer : B
Explanation : A baby beaver is called a pup or a kit.


10. The young one of Buffalo is _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Young ones of Animals and Birds

11. The young one of Cat is _____





Answer : C
Explanation : None


12. The young one of Cattle is _____





Answer : A
Explanation : None


13. The young one of Chicken is _____





Answer : C
Explanation : None


14. The young one of Camel is _____





Answer : B
Explanation : A baby camel is called a calf or a foal.


15. The young one of Cow is _____





Answer : B
Explanation : None


16. The young one of Cockroach is _____





Answer : C
Explanation : None


17. The young one of Crow is _____





Answer : C
Explanation : None


18. The young one of Coyote is _____





Answer : D
Explanation : None


19. The young one of Deer is _____





Answer : A
Explanation : None


20. The young one of Dog is _____





Answer : B
Explanation : None



Related Links

2 thoughts on “Young ones of Animals and Birds Set-1”

Leave a Comment

Your email address will not be published.