Young ones of Animals and Birds Set-3

BCECE LE English Young ones of Animals and Birds Multiple Choice Question and Answer

1. The young one of Hedgehog is _____





Answer : A
Explanation : A baby hedgehog is called a piglet or a pup.


2. The young one of Hippopotamus is _____





Answer : D
Explanation : None


3. The young one of Jellyfish is _____





Answer : A
Explanation : None


4. The young one of Kangaroo is _____





Answer : B
Explanation : None


5. The young one of Lion is _____





Answer : A
Explanation : A baby lion is called a cub or a whelp.


6. The young one of Leopard is _____





Answer : B
Explanation : None


7. The young one of Mosquito is _____





Answer : C
Explanation : The young one of a mosquito is called a Larva after hatching from the egg when the mosquito cannot fly. A baby or young mosquito can called a nymph, a wriggler, or a tumbler when it can fly.


8. The young one of Monkey is _____





Answer : A
Explanation : None


9. The young one of Mouse is _____





Answer : D
Explanation : None


10. The young one of Mule is _____





Answer : B
Explanation : None


BCECE LE English Young ones of Animals and Birds

11. The young one of Owl is _____





Answer : A
Explanation : A baby owl is called owlet or fledgling.


12. The young one of Ox is _____





Answer : B
Explanation : A baby ox is called a calf or a stot.


13. The young one of Panda_Bear is _____





Answer : B
Explanation : None


14. The young one of Parrot is _____





Answer : B
Explanation : None


15. The young one of Pig is _____





Answer : C
Explanation : A baby pig is called piglet, pigling, Shoat, or farrow.


16. The young one of Rabbit is





Answer : A
Explanation : A baby rabbit is called a bunnt or a kitten or a kit.


17. The young one of Ram is _____





Answer : C
Explanation : None


18. The young one of Sheep is _____





Answer : A
Explanation : None


19. The young one of Swan is _____





Answer : B
Explanation : None


20. The young one of Solomon is _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Young ones of Animals and Birds

21. The young one of Tiger is _____





Answer : A
Explanation : None


22. The young one of Troat is _____





Answer : C
Explanation : None


23. The young one of Whale is _____





Answer : B
Explanation : None


24. The young one of Wolf is _____





Answer : B
Explanation : None


25. The young one of Stag is _____





Answer : A
Explanation : None



Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.