Introduction to Software Package MCQ(2018)

Introduction to Software Package MCQ- ISP MCQ (2018), In this Subjects MCQ of MS Word, MS Excel and MS PowerPoint Questions and Answers.

1. Which enables us to send the same letter to different persons?





Answer : C
Explanation : None


2. What is the function of ctrl+B in MS-Word.





Answer : C
Explanation : None


3. Shortcut for Undo is





Answer : A
Explanation : None


4. _____ is used to convert from upper case to lower case and Vice Versa.





Answer : B
Explanation : None


5. _____ is a table consisting of rows and columns.





Answer : A
Explanation : None


6. Two main orientations are, Portrait and _____





Answer : A
Explanation : None


7. Shortcut for Find Command is





Answer : B
Explanation : None


8. Most of the editing tools are available under _____ menu.





Answer : C
Explanation : None


9. Header appears at the _____ of the Page.





Answer : A
Explanation : None


10. Excel worksheets are given _____ extension.





Answer : A
Explanation : None


ISP MCQ 2018

11. Cell address B & 6 in a formula means it is a





Answer : B
Explanation : None


12. What are numbered from A to Z etc.





Answer : C
Explanation : None


13. The Key on keyboard to view Slide Show is





Answer : C
Explanation : None


14. Line spacing refers to





Answer : A
Explanation : None


15. In which menu can you find features like Slide Design, Slide Layout etc.





Answer : B
Explanation : None


ISP MCQ 2018

16. Microsoft Powerpoint is a





Answer : C
Explanation : None


17. Which of the following provides a printed Copy of your Presentation?





Answer : D
Explanation : None


18. Which Command brings you to the first Slide in your Presentation?





Answer : C
Explanation : None


19. What Powerpoint features will you use to apply motion effects to different objects of a Slide?





Answer : D
Explanation : None


20. What is Anti-virus ?





Answer : B
Explanation : None


Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.