Movements of Animals and Birds

Movements of Animals and Birds Multiple Choice Question and Answers

1. Movement of Ants





Answer : C
Explanation : None


2. Movement of Bulls





Answer : B
Explanation : None


3. Movement of Bears





Answer : D
Explanation : None


4. Movement of Birds





Answer : A
Explanation : None


5. Movement of Crows





Answer : C
Explanation : None


6. Movement of Cocks





Answer : C
Explanation : None


7. Movement of Dogs





Answer : A
Explanation : None


8. Movement of Donkey





Answer : B
Explanation : None


9. Movement of Deer





Answer : C
Explanation : None


10. Movement of Ducks





Answer : B
Explanation : None


11. Movement of Elephants





Answer : A
Explanation : None


12. Movement of Eagles





Answer : B
Explanation : None


13. Movement of Grasshoppers





Answer : C
Explanation : None


14. Movement of Horses





Answer : A
Explanation : None


15. Movement of Hares





Answer : B
Explanation : None


Movements of Animals and Birds

16. Movement of Hounds





Answer : A
Explanation : None


17. Movement of Lambs





Answer : B
Explanation : None


18. Movement of Lions





Answer : A
Explanation : None


19. Movement of Larks





Answer : C
Explanation : None


20. Movement of Mouses





Answer : D
Explanation : None


21. Movement of Owls





Answer : A
Explanation : None


22. Movement of Rabbits





Answer : C
Explanation : None


23. Movement of Snakes





Answer : B
Explanation : None


24. Movement of Snails





Answer : B
Explanation : None


25. Movement of Sparrows





Answer : C
Explanation : None

26. Movement of Turkeys





Answer : B
Explanation : None

27. Movement of Vermin





Answer : C
Explanation : None

28. Movement of Vultures





Answer : B
Explanation : None

29. Movement of Wovles





Answer : D
Explanation : None

30. Movement of Frogs





Answer : B
Explanation : None


Movements of animals and birds

Related Links Multiple Choice Questions and Answers

1 thought on “Movements of Animals and Birds”

Leave a Comment

Your email address will not be published.