Multimedia MCQ-3

Multimedia MCQ

Multimedia MCQ Questions and Answers


1. MMS stands for _______




Answer : B


2. GIF stands for _______




Answer : B


3. XML stands for _______




Answer : D


4. HTML stands for _______




Answer : D


5. GUI stands for _______




Answer : C


Multimedia MCQ
6. HMD stands for :




Answer : A


7. BOOM stands for _______




Answer : C


8. In Voice Over IP, Term SIP stands for _______




Answer : A


9. MPEG stands for _______




Answer : B


10. AIFF stands for _______




Answer : A


Multimedia MCQ
11. JPEG stands for _______




Answer : B


12. MIDI stand for _______




Answer : A


13. Avi stand for _______




Answer : C


14. VRML stand for _______




Answer : D


15. DPI stands for




Answer : C




Leave a Comment

Your email address will not be published.