One Word Substitution Set-1

One Word Substitution MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. The study of functions of the body.




Answer: A


2. The science of for telling events by stars.




Answer : D


3. Government by officials in state.




Answer : B


4. An office without any work but high pay.




Answer : B


5. A medicine to counteract the effect of a poison.




Answer : C


One word substitution

6. A man having the qualities of women.




Answer : B


7. That which cannot be moved




Answer : C


8. The study of Insects.




Answer : D


9. Wish to do good to others.




Answer : D


10. Whose Meaning is difficult to understand.




Answer : D


One word substitution

11. Way out for water or steam.




Answer : B


12. Want of sleep.




Answer : A


13. One who is all powerful.




Answer : C


14. Hater of Learning..




Answer : B


15. One who is present everywhere.




Answer : B


One word substitution

16. A Person who has a bad reputation.




Answer : D


17. One who eats human Flesh.




Answer : A


18. Study of physical structure of the body.




Answer : C


19. That which exist separately From other people.




Answer : D


20. That which can be easily believed.




Answer : B






Related Links

2 thoughts on “One Word Substitution Set-1”

Leave a Comment

Your email address will not be published.