One Word Substitution Set-4

One Word Substitution MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. Fear of cats.




Answer : B


2. Fear of people.




Answer : A


3. Fear of spiders.




Answer : C


4. Fear of money.




Answer : D


5. Fear of computer.




Answer : B


One Word Substitution

6. Fear of insects.




Answer : A


7. Fear of marriage.




Answer : C


8. Fear of fever.




Answer : D


9. Fear of depth.




Answer : A


10. Fear of thunder.




Answer : B
Explanation : Brontophobia/tonitrophobia/keraunophobia


One Word Substitution

11. Fear of places.




Answer : B


12. Fear of darkness.




Answer : D


13. Fear of smell.




Answer : C


14. Fear of drink.




Answer : A


15. Fear of foreigners.




Answer : B


One Word Substitution

16. Fear of poison.




Answer : A


17. Fear of fear




Answer : C


18. Fear of horses.




Answer : D


19. Fear of hell.




Answer : D


20. Fear of blood.




Answer : A




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.