One Word Substitution Set-5

One Word Substitution MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. Fond of Flesh.




Answer : C


2. Love of Darkness.




Answer : A


3. Gold Lover.




Answer : B


4. One who loves beards.




Answer : D


5. Love of cat.




Answer : A


One Word Substitution

6. One who love work.




Answer : D


7. Love of women.




Answer : C


8. Love of books/reading.




Answer : B


9. Cheese lover.




Answer : A


10. Study of dogs.




Answer : B


One Word Substitution

11. Study of thunder.




Answer : C


12. A lover of Animals.




Answer : A


13. A lover of God.




Answer : D


14. Killing of large number of defenceless people.




Answer : A


15. The murder of one’s Mother.




Answer : C


One Word Substitution

16. A hater of mankind.




Answer : B


17. A man who has no money.




Answer : C


18. Act of killing one’s clan,Family or Community.




Answer : A


19. That which cannot be defeated.




Answer : D


20. One who cannot be corrected or reformed.




Answer : B




Related Links

1 thought on “One Word Substitution Set-5”

Leave a Comment

Your email address will not be published.