One Word Substitution Set-6

One Word Substitution MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. A person who is indiffferent to plessure or pain.




Answer : A


2. A person sent an a mission.




Answer : B


3. A person who spends his money recklessly.




Answer : B


4. A person who flatters others for personal motives.




Answer : C


5. A place where government/public records are kept.




Answer : D


One Word Substitution

6. Study of religion.




Answer : A


7. The study of duration of life.




Answer : B


8. The Study of maps.




Answer : A


9. One who hates mankind.




Answer : D


10. One who walks on ropes.




Answer : C


One Word Substitution

11. The study of the origin and history of words.




Answer : B


12. A person who braks into an house in order to steal.




Answer : D


13. One who is greedy.




Answer : B


14. A gattering of disorderly people.




Answer : A


15. A person with strong desire to steal.




Answer : A


One Word Substitution

16. Government by a king.




Answer : C


17. A doctor who treats children.




Answer : D


18. One who is new to a profession.




Answer : B


19. A place where money is coined.




Answer : A


20. A person highly skilled in music.




Answer : C




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.