One Word Substitution Set-7

One Word Substitution MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. Killing of a friend.




Answer : A


2. Killing of birds.




Answer : C


3. Killing of bacteria.




Answer : B


4. Killing of cattle.




Answer : D


5. Destruction of the environment.




Answer : A


One Word Substitution

6. Killing of bishops.




Answer : B


7. Killing of a cat.




Answer : D


8. Killing of one’s brother.




Answer : B


9. Killing of Fungus.




Answer : D


10. Killing of women.




Answer : C


One Word Substitution

11. Killing of Plants.




Answer : A


12. Killing of Infant.




4 /4

Answer : C


13. Killing of wolf.




Answer : B


14. Reduction of mind by psychological pressure.




Answer : D


15. Killing of Monarch.




Answer : D


One Word Substitution

16. Killing of Weeds.




Answer : A


17.Killing of old men.




Answer : C


18. Killing of Oneself.




Answer : B


19. Killing of one’s Father.




Answer : A


20. Killing of one’s Sister




Answer : D




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.