One Word Substitution Set-8

One Word Substitution MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. Govt. by none.




Answer : C


2. Govt by Men.




Answer : D


3. Govt. by the wind or by whim.




Answer : B


4. Govt. by money.




Answer : A


5. Govt. by the people.




Answer : D


One Word Substitution

6. Govt. by civil servants.




Answer : A


7. Govt. by simple majority.




Answer : D


8. Govt. by a demon or Devil.




Answer : C


9. Secret rulership.




Answer : B


10. Govt. by barbarians.




Answer : D


One Word Substitution

11. Govt. by a few.




Answer : B


12. Govt. by a king/queen.




Answer : A


13. Govt. by the newspapers/Literature.




Answer : C


14. Govt. by middle class.




Answer : D


15. Govt. by mobs/crowds.




Answer : B


One Word Substitution

16. Govt. by ilitary.




Answer : B


17. Rulership over the seas.




Answer : A


18. Govt. by Women.




Answer : D


19. Govt. by a foreign ruler.




Answer : C


20. Govt. by judges.




Answer : D




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.