One Word Substitution Set-9

One Word Substitution MCQ Multiple Choice Questions and Answers


1. A man with abnormal habits.




Answer : D


2. One who walks in sleep.




Answer : A


3. A perception without objective reality.




Answer : C


4. An image without objective reality.




Answer : D


5. Land covered by water on three sides.




Answer : C


One Word Substitution

6. A Government run by a dictator is termed as.




Answer : A


7. A place to bury dead bodies.




Answer : C


8. One who has exaggerated anxiety about one’s health




Answer : B


9. One who travels from place to place.




Answer : A


10. One who lacks knowledge.




Answer : D


One Word Substitution

11. A post without remuneration.




Answer : A


12. A person who eats too much is called as _______




Answer : B


13. An examination of a dead body is




Answer : D


14. Person who writes in a newspaper




Answer : B


15. One who takes the dark side of a thing




Answer : A


One Word Substitution

16. A person who lends money at a very high rate of interest.




Answer : B


17. One who abandons his religious faith




Answer : D


18. One who totally abstains from alcoholic liquor




Answer : B


19. The absence of government in a country




Answer : C


20. A child whose parents are dead




Answer : A




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.