Place Where Persons/Things/Animals Live in Set-1

In This Set Multiple Choice Questions and Answers for Place name where Persons, Things and Animals Lives In

1. The name of place where Ants live in?





Answer : B
Explanation : None


2. The name of place where Aardvark live in?





Answer : B
Explanation : Aardvarks are lives in Den or Burrow.


3. The name of place where a Bear live in?





Answer : C
Explanation : None


4. The name of place where Bee live in?





Answer : A
Explanation : The home of Bees are Hive.


5. The name of place where a Bull live in?





Answer : C
Explanation : None


6. The name of place where a bird live in?





Answer : C
Explanation : The home of a bird is nest.


7. The name of place where a Camel live in?





Answer : D
Explanation : None


8. The name of place where a Cat live in?





Answer : A
Explanation : None


9. The name of place where a Cow live in?





Answer : B
Explanation : The Cow is lives in byre or shed.


10. The name of place where Chicken live in?





Answer : C
Explanation : None


Place Where Persons/Things/Animals Lives In

11. The name of place where a Dog live in?





Answer : D
Explanation : None


12. The name of place where a Deer live in?





Answer : C
Explanation : None


13. The name of place where a Donkey live in?





Answer : C
Explanation : None


14. The name of place where a Eskimo live in?





Answer : C
Explanation : None


15. The name of place where a Fish live in?





Answer : B
Explanation : The place where fish live is called Aquarium or Pond or Vivary.


16. The name of place where a Fox live in?





Answer : B
Explanation : The Place where Fox live is called Burrow, Hole or Lair.


17. The name of place where Fowl live in?





Answer : D
Explanation : None


18. The name of place where a Frog live in?





Answer : C
Explanation : The place where Frog live is called froggery or ranarium.


19. The name of place where a Giraffe live in?





Answer : B
Explanation : None


20. The name of place where a Grasshopper live in?





Answer : C
Explanation : None




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.