The Place Where Games are Played

The place where Games are played. There are various games or sports in the world. And each games are played in different fields or grounds.

Here is the names of grounds or fields where games are played Multiple Choice Questions and Answers.
1. The place where Athletics is played





Answer : B
Explanation : None


2. The place where Badminton is played





Answer : C
Explanation : None


3. The place where Boxing is played





Answer : A
Explanation : None


4. The place where Billiards are played





Answer : C
Explanation : None


5. The place where Basketball is played





Answer : B
Explanation : None


6. The place where Cricket is played





Answer : A
Explanation : None


7. The place where Chess is played





Answer : D
Explanation : None


The place where Games are played

8. The place where Football is played





Answer : C
Explanation : None


9. The place where Golf is played





Answer : B
Explanation : None


10. The place where Hokey is played





Answer : D
Explanation : None


11. The place where Running played





Answer : A
Explanation : None


12. The place where Skating played





Answer : B
Explanation : None


13. The place where Tennis is played





Answer : C
Explanation : None


14. The place where Wrestling is played





Answer : A
Explanation : None


15. The place where Water Polo is played





Answer : D
Explanation : None


Related Links Multiple Choice Questions and Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.