Place Where Persons/Things/Animals Live in Set-2

In This Set Multiple Choice Questions and Answers for Place name where Persons, Things and Animals Live In.

1. The name of place where a Gypsy live in?





Answer : A
Explanation : None


2. The name of place where a Horse live in?





Answer : A
Explanation : None


3. The name of place where a Hornet live in?





Answer : C
Explanation : None


4. The name of place where a Hamster live in?





Answer : B
Explanation : None


5. The name of place where a Hyena live in?





Answer : A
Explanation : None


6. The name of place where a Kangaroo live in?





Answer : C
Explanation : None


7. The name of place where a Leopard live in?





Answer : D
Explanation : Leopard lives in Savanna or Safari.


8. The name of place where a Lion live in?





Answer : B
Explanation : None


9. The name of place where a Lunatic live in?





Answer : B
Explanation : None


10. The name of place where a Lumber-man live in?





Answer : A
Explanation : None


Place name where Persons, Things and Animals Lives

11. The name of place where a Mouse live in?





Answer : C
Explanation : None


12. The name of place where a Monkey live in?





Answer : C
Explanation : None


13. The name of place where a Monk live in?





Answer : B
Explanation : None


14. The name of place where a Nobelman live in?





Answer : C
Explanation : None


15. The name of place where a Nun live in?





Answer : B
Explanation : None


16. The name of place where a pig live in?





Answer : C
Explanation : Pig lives in Sty, Pen or Cote.


17. The name of place where a Panda live in?





Answer : C
Explanation : None


18. The name of place where a Pigeon live in?





Answer : A
Explanation : A pigeon lives in Dovecote or cage.


19. The name of place where a Peasant live in?





Answer : A
Explanation : None


20. The name of place where a Prisoner live in?





Answer : C
Explanation : None




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.