Place Where Persons/Things/Animals Live In Set-3

In This Set Multiple Choice Questions and Answers for Place name where Persons, Things and Animals Live In.

1. The name of place where a Parson live in ?





Answer : B
Explanation : None


2. The name of place where a Priest live in?





Answer : C
Explanation : None


3. The name of place where a Porcupine live in?





Answer : B
Explanation : None


4. The name of place where a Rabbit live in?





Answer : D
Explanation : None


5. The name of place where a Rat live in?





Answer : D
Explanation : None


6. The name of place where a Rhinoceros live in ?





Answer : C
Explanation : None


7. The name of place where a Shark live in ?





Answer : C
Explanation : None


8. The name of place where a Sheep live in ?





Answer : A
Explanation : None


9. The name of place where a Snail live in ?





Answer : B
Explanation : None


10. The name of place where a Spider live in ?





Answer : C
Explanation : None


Place name where Persons, Things and Animals Live In

11. The name of place where a Squirrel live in?





Answer : D
Explanation : None


12. The name of place where Solders live in?





Answer : B
Explanation : None


13. The name of place where Swiss live in ?





Answer : A
Explanation : None


14. The name of place where a Tiger live in ?





Answer : A
Explanation : None


15. The name of place where a Turtle live in ?





Answer : C
Explanation : None


16. The name of place where a Vagrant live in?





Answer : C
Explanation : None


17. The name of place where wild animals lives?





Answer : A
Explanation : None


18. The name of place where a Wasp lives?





Answer : B
Explanation : None


19. The name of place where a Yak lives?





Answer : B
Explanation : None


20. The name of place where a Zebra lives?





Answer : A
Explanation : None




Related Links 

Leave a Comment

Your email address will not be published.