Very Important Preposition for BCECE LE

A preposition is a word used before a noun or pronoun to show its relation with the other words of the sentence.


1. He was astonished ______ the sad news.




Answer: A


2. She is tall ______ her age.




Answer: B


3. Kindly apprise me ______ the latest developments.




Answer : B


4. He is looking ______ his lost book.




Answer : D


5. Exercise is beneficial ______ health.




Answer : C


6. He is jealous ______ me.




Answer : C


7. She has a passion ______ dance and music.




Answer : D


8. He came ______ me in the market.




Answer : C


9. Good sleep is necessary ______ good health.




Answer : B


10. I continued to smile ______ his threats.




Answer : A




1 thought on “Very Important Preposition for BCECE LE”

Leave a Comment

Your email address will not be published.