Very Important Preposition for BCECE LE


11. Contentment is essential _____ happiness.




Answer : B


12. Let as agree _____ the proposal.




Answer : A


13. I apologise _____ you for my rudeness.




Answer : B


14. He died _____ cancer.




Answer : A


15. You fly _____ a rage easily.




Answer : D


16. She has strong antipathy _____ smoking.




Answer : C


17. He is envious _____ my achievements.




Answer : C


8. Some politicians are very sensitive _____ criticism.




Answer : C


19. Shakespeare had a great insight _____ human nature.




Answer : D


20. We must conform _____ the rule of the game.




Answer : D




Leave a Comment

Your email address will not be published.