Very Important Preposition for BCECE LE


21. I am interested ______ music.




Answer : B


22. I do not have access ______ this library.




Answer : D


23. My estimate is based ______ my previous experience.




Answer : B


24. I am ashamed ______ telling a lie.




Answer : A


25. Kindly look ______ my plants in my absence.




Answer : C


26. When I heard of my grandmother’s death, I burst ______ tears.




Answer : C


27. He dealt very politely ______ me.




Answer : C


28. Success consists ______ industry.




Answer : A


29. She smiled ______ my mistakes.




Answer : D


30. I rejoiced ______ her success.




Answer : C




Leave a Comment

Your email address will not be published.