Very Important Preposition for BCECE LE


41. He is independent _____ his parents.




Answer : B


42. She was sitting in her office _____ herself.




Answer : By


43. His attainments are _____ yours.




Answer : D


44. To dwell _____ the wicked is bad.




Answer : A


45. We should never go _____ moral laws.




Answer : B


46. He was advised to abstain _____ all alcoholic drinks.




Answer : C


47. I challenged my opponent _____ a fight.




Answer : C


48. The insects are great nuisance _____ us.




Answer : B


49. He is a slur _____ his family.




Answer : A


50. We should not connive _____ his worng doing.




Answer : C



Leave a Comment

Your email address will not be published.