English Simile Set-6

BCECE LE English Simile Multiple Choice Question and Answer

1. As silly as _____





Answer : C
Explanation : None


2. As sober as a _____





Answer : B
Explanation : None


3. As silent as _____





Answer : A
Explanation : None


4. As silent as _____





Answer : C
Explanation : None


5. As slow as a _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

6. As slow as _____





Answer : D
Explanation : None


7. As smooth as _____





Answer : B
Explanation : None


8. As smooth as _____





Answer : A
Explanation : None


9. As solid as a _____





Answer : B
Explanation : None


10. As sound as _____





Answer : A
Explanation : None


BCECE LE English Simile

11. As stubborn as _____





Answer : B
Explanation : None


12. As stiff as a _____





Answer : C
Explanation : None


13. As straight as _____





Answer : B
Explanation : None


14. As sturdy as an _____





Answer : B
Explanation : As sturdy(तगड़ा) as an Oak(बलूत).


15. As strong as an _____





Answer : C
Explanation : None


BCECE LE English Simile

16. As steady as _____





Answer : C
Explanation : As steady(स्थिर) as rock(चट्टान).


17. As sour as _____





Answer : D
Explanation : As sour(खट्टा) as Vinegar(सिरका) and Lemon(नींबू).


18. As slippery as





Answer : B
Explanation : As slippery(फिसलाऊ) as eel(बाम मछली).


19. As stealthy as _____





Answer : A
Explanation : As Stealthy(चुपके से) as Cat(बिल्ली).


20. As solitary as _____





Answer : A
Explanation : As solitary(एकान्त) as tomp(कब्र).






Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *