English Simile Set-1

What is Simile :

A Simile is a figure of speech which is used to compare of one thing with another thing of a different kind to make a description (example, as happy as lark, as good as gold).

BCECE LE English Simile

1. As brief as _____





Answer : B
Explanation : None


2. As big as _____





Answer : D
Explanation : Similar similes; As big as bus.


3. As black as _____





Answer : C
Explanation : Similar Similes; As black as sweep, As black as pitch.


4. As brittle as _____





Answer : B
Explanation : None


5. As blind as _____





Answer : B
Explanation : None


Simile MCQ

6. As blind as _____





Answer : A
Explanation : None


7. As bold as





Answer : D
Explanation : Similar similes; As bold as lion.


8. As brave as a _____





Answer : B
Explanation : None


9. As busy as a _____





Answer : C
Explanation : Similar similes; As busy as a beaver, As busy as a cat on a hot tin roof.


10. As bald as a _____





Answer : B
Explanation : None


Simile MCQ

11. As bright as a _____





Answer : C
Explanation : Similar similes; As bright as silver, As bright as a day.


12. As fast as a _____





Answer : A
Explanation : None


13. As pretty as a





Answer : C
Explanation : None


14. As confortable as





Answer : B
Explanation : None


15. As useless as





Answer : C
Explanation : None


Simile MCQ

16. As weak as





Answer : A
Explanation : None


17. As sung as





Answer : D
Explanation : None


18. As dry as





Answer : B
Explanation : None


19. As techardors as





Answer : D
Explanation : None


20. As nakbird as





Answer : A
Explanation : None





Related links

1 thought on “English Simile Set-1”

Leave a Comment

Your email address will not be published.