Sound of Animals, Birds and Insects Set-2

Sound of Animals Birds and Insects Multiple Choice Questions and Answers

1. Sound of Flies





Answer : B
Explanation : None


2. Sound of Frogs





Answer : A
Explanation : None


3. Sound of Foxes





Answer : B
Explanation : None


4. Sound of Goats





Answer : A
Explanation : None


5. Sound of Giraffes





Answer : C
Explanation : None


6. Sound of Geese





Answer : D
Explanation : None


7. Sound of Grasshoppers





Answer : B
Explanation : None


8. Sound of Hyenas





Answer : C
Explanation : None


9. Sound of Hens





Answer : A
Explanation : None


10. Sound of Horses





Answer : D
Explanation : None


11. Sound of Hares





Answer : B
Explanation : None


12. Sound of Jackals





Answer : C
Explanation : None


13. Sound of Kangaroos





Answer : A
Explanation : None


14. Sound of Kites





Answer : D
Explanation : None


15. Sound of Lions





Answer : C
Explanation : None


Sound of Animals, Birds and Insects

16. Sound of Monkeys





Answer : B
Explanation : None


17. Sound of Mosquitoes





Answer : C
Explanation : None


18. Sound of Mice





Answer : B
Explanation : None


19. Sound of Nightingales





Answer : D
Explanation : None


20. Sound of Owls





Answer : B
Explanation : None


21. Sound of Pigeons





Answer : C
Explanation : None


22. Sound of Peacocks





Answer : A
Explanation : None


23. Sound of Pigs





Answer : A
Explanation : None


24. Sound of Parrots





Answer : D
Explanation : None


25. Sound of Puppies





Answer : B
Explanation : None




Related Links 

Leave a Comment

Your email address will not be published.