Sound of Animals, Birds and Insects Set-3

Sound of Animals, Birds and Insects MCQ Set-3 Multiple Choice Questions and Answers

1. Sound of Rabbits





Answer : C
Explanation : None


2. Sound of Rhinoceros





Answer : B
Explanation : None


3. Sound of Snakes





Answer : D
Explanation : None


4. Sound of Serpents





Answer : A
Explanation : None


5. Sound of Squirrels





Answer : B
Explanation : None


6. Sound of Sparrows





Answer : C
Explanation : None


7. Sound of Swans





Answer : C
Explanation : None


8. Sound of Sheep





Answer : D
Explanation : None


9. Sound of Seals





Answer : B
Explanation : None


10. Sound of Tigers





Answer : C
Explanation : None


11. Sound of Turkeys





Answer : D
Explanation : None


12. Sound of Vultures





Answer : B
Explanation : None


13. Sound of Whales





Answer : A
Explanation : None


14. Sound of Wolves





Answer : C
Explanation : None


15. Sound of Zebras





Answer : B
Explanation : None



Related Links 

Leave a Comment

Your email address will not be published.